Låsjour Solna

Vill du ha hjälp att byta lås på dörren eller vill du byta ett klassiskt lås till ett kodlås? Vi på Låsjour Solna är din lokala låssmed, men vi arbetar inom hela Stockholmsområdet. Genom lång erfarenhet och kompletta utbildningar ser våra låssmeder till att hjälpa dig med alla typer av säkerhetssystem och lås som du kan tänkas behöva eller vilja ha. Här är det naturligtvis trygghet som kommer att stå i fokus, vilket har gjort oss till en populär aktör på marknaden.

Vad är det då för tjänster som vi kan bistå med? Tack vare en mångårig kompetens inom området kan vi säkerställa trygga och säkra låssystem för alla behov. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster som vi erbjuder.

 

Våra vanligaste tjänster

Har du blivit utelåst eller har barnen tappat nycklarna på väg hem från skolan? Då är du troligtvis i behov av hjälp med att få upp ditt befintliga lås. Vi finns på plats när du behöver oss och kan hjälpa dig att få upp din dörr på ett säkert och professionellt sätt. För den som önskar kan vi, i samband med detta, även se till att montera ett nytt lås på plats – naturligtvis efter dina behov och egna önskemål från början till slut.

Utöver låsmonteringar och låsöppningar så ser vi även till att utföra klassiska låsbyten. Ett låsbyte kan komma bra tillhands om du känner dig osäker på om det bara är du som har tillgång till dina nycklar. Kanske är det så att ett nyckelpar har tappats bort? Vi rekommenderar alltid ett låsbyte om du känner dig orolig eller om du helt enkelt har ett par nycklar som befinner sig på drift.

 

Låssystem och kodlås

Oavsett om du kontaktar oss som bostadsrättsförening, företag eller som privatperson kan vi hjälpa dig med att få till ett kodlås, alternativt ett nytt låssystem. För företag och bostadsrättsföreningar är det mycket vanligt att vilja ha kontroll på alla de nycklar som finns och som är kopieringsskyddade. Ett låssystem kan hjälpa dig med detta och vi på Låsjour Solna kan även erbjuda riktigt högkvalitativa och bra kodlås för den som önskar. Ett kodlås är ett funktionellt och säkert lås som har många olika användningsområden. Du kan t.ex. använda dig av kodlåset för en tryggare passage in i ditt hem, eller varför inte till trapphuset. Med ett kodlås behövs inga nycklar, vilket gör det till ett bra alternativ för den som vill undvika nycklar i omlopp såväl som för den som vet att nycklar lätt slarvas bort.

 

Fönsterlås och balkonglås

Det är inte alltid den vanliga ytterdörren som kan behöva ett nytt eller uppdaterat låssystem. Många hus- eller lägenhetsägare kan vara i precis lika stort behov när det kommer till balkonglås såväl som fönsterlås. Vi på Låsjour Solna erbjuder godkända lås till alla olika typer av fönster och har även kunskapen som krävs för att se till så att din balkongdörr är låst och trygg. Naturligtvis hjälper vi dig med montering såväl som tillhandahåller de lås som du behöver.

 

Brytskydd

Att vilja skydda sitt hem från inbrott är en självklarhet för många människor. Hos oss på Låsjour Solna kan du få hjälp med en bra säkerhetsanordning i form av ett brytskydd. Enkelt förklarat kan man säga att ett brytskydd hindrar inbrottstjuven från att kunna ta sig in i bostaden. Här använder man sig av en stålskena som placeras ovanför låsregeln och som gör det svårare för inbrottet att äga rum.

Ett brytskydd är naturligtvis väldigt bra och något vi rekommenderar att alla har. För att säkerställa en ännu större trygghet erbjuder vi även dörrögon, vilket i folkmun även kallas för titthål. Med ett titthål har du möjlighet att snabbt kunna se vem det är som befinner sig utanför din dörr, utan att personen i fråga ser att du har koll. Ett dörröga finns idag på majoriteten av dörrar, men kan vara utmärkt att montera på t.ex. bakdörren eller på dörren ut till terrassen.