Låssmed Pris

Vill du ha ett gammalt lås utbytt till ett nyare och modernas kodlås eller finns det nycklar på drift och du är i behov av ett låsbyte? Det finns många olika situationer och tillfällen där en professionell och kunnig låssmed kan vara till stor hjälp. Förr var det vanligt att man kunde kontakta en låssmed med mycket kort varsel, t.ex. när man stod utanför dörren och hade tappat nycklarna på väg hem från jobbet. Riktigt så fungerar det inte idag och därför behöver du se till att du har ett låssystem som är tryggt och som fungerar för just dig.

Visst kan du fortfarande få hjälp med ett låsbyte med väldigt kort varsel. Vi rekommenderar att du kontaktar oss på Låssmed Solna så fort du är i behov av hjälp. Detta är extra viktigt om det handlar om nycklar som kan komma i fel händer.

Vad kostar en låssmed?

Vad kostar det då att få hjälp från oss med ett kodlås, fönsterlås eller t.ex. med ett låsbyte? Det är naturligtvis svårt att på rak arm säga hur mycket arbetet kommer att gå på. Aspekterna är många och faktorerna fler. Priset kommer till exempelvis variera beroende på vad det är för typ av tjänst som du är i behov av, men också vad det är för typ av låssystem som du vill använda dig av. Ett klassiskt låsbyte kan ses som en enklare arbetsuppgift än om ett klassiskt lås ska gå över till ett kodlåssystem. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för att beskriva vad du behöver hjälp med och vilka behov det är som du har. På så sätt är det lättare för oss att kunna ge dig ett korrekt pris.

Jourarbeten

Det är inte alltid under den ljusaste vardag som man inser att man är i behov av ett låsbyte eller att man vill ha fönsterlås på sina fönster. Detta kan ske när som helst under årets alla dagar och timmar. Vi på Låssmed Solna erbjuder dig hjälp även på kvällar såväl som nätter och helger, vilket i sin tur betyder att vi även arbetar på jour. Om du är i behov av hjälp från oss utanför vanliga arbetstider så kan vi naturligtvis hjälpa till. Dock är det här viktigt att vara medveten om att kostnaden för låssmeden kan komma att öka. Skulle det vara så att du har ett akut problem, att du t.ex. har låst dig ute, så rekommenderar vi naturligtvis att du kontaktar oss. Du behöver se till att komma in i din bostad, även om det blir en extrakostnad. Har du ett mindre akut problem kan det dock vara bäst att vänta till nästkommande vardag. På så sätt slipper du jourkostnaden.

ROT-avdrag

Även om säkerhet är vår största prioritering, och förhoppningsvis även din, så vet vi också att arbeten som en låssmed utför kan kännas kostsamma. Som företag har man kanske lättare för att hantera den utgiften, men som privatperson kan det kännas knepigare. Av denna anledning är det många som avstår från att anlita en låssmed, även om det verkligen skulle vara nödvändigt, t.ex. om ett par nycklar har tappats bort. Säkerhet är dock ingenting som man bör snåla med och tack vare ROT-avdraget kan privatpersoner få sänkta kostnader för de arbeten som en låssmed utför.

ROT-avdraget är ett avdrag som alla personer över 18 år och som betalar skatt i Sverige får tillgång till. Beloppet ligger på 50.000 kronor per år och gäller per person. Med hjälp av detta har du möjlighet att få hela 30 % av fakturan reducerad. Det gör det lättare för dig att ha råd med den trygghet och säkerhet som du och ditt hem förtjänar.