Om Oss

Välkommen till Låssmed Solna. Vi utför sedan 2001 de flesta typer av låsbyten, installationer och monteringar av alla typer av lås. Vi hjälper dig med säkerheten kring lås, akut låsservice och förebyggande arbete. När du anlitar oss kan du känna dig trygg och vara säker på att arbetet utförs professionellt av våra medarbetare.

Vi kan hjälpa dig som har tappat bort nyckeln och är i behov av låsbyte eller om du har haft inbrott. Vi erbjuder självklart en jourtjänst så vi kan bistå dig direkt på plats om du exempelvis har tappat bort din nyckel och inte kan ta dig in i din bostad. Vår jourtjänst omfattar alla typer av service som förväntas av en modern låssmed. Vi hjälper dig med reparation vid inbrott, öppna kodade lås och säkerhetsdörrar, byten och monteringar av lås och mycket mer.

Låssmed Solna – din lokala låssmed

Alla våra medarbetare är stationerade i Solna och har en gedigen utbildning och arbetar professionellt och har den kompetens som krävs av en modern låssmed. Då vi drivit vår verksamhet sedan 2001 har vi lång och bred erfarenhet när det gäller alla typer av problem med låsarbeten och konstruktioner. Självklart arbetar vi med de största varumärkena i branschen som exempelvis: ASSA, Dorma, Fas, EVVA, Geze, Kaba och Boda. Detta innebär att vi alltid levererar lås av bästa kvalitet.

Borttappade nycklar

Att tappa sina nycklar är för många en otrevlig känsla men är något som kan hända oss alla. Borttappade nycklar kan innebära att nycklarna hamnar i orätta händer vilket man självklart inte vill. Därför rekommenderar vi att du kontaktar oss omedelbart om du märker att du förlorat dina nycklar så att vi snabbt kan vara på plats och byta ut ditt lås med nya nycklar.

Om du förlorar dina nycklar och inte anmäler detta så är risken för inbrott stor och det blir väldigt svårt att få ut någon ersättning från försäkringsbolaget vid eventuell skada eller förlorad egendom om det visar sig att du inte anmält dina nycklar borttappade eller stulna.

Besiktning av lås och bostad

Vi utför även säkerhetsbesiktningar av din bostad och dina lås för att säkerställa att dina lås fungerar som de ska och att inga brister hittas när det gäller säkerheten på låsen i din bostad. Detta är ett effektivt sätt för dig att minska kostnad vid eventuellt borttappade nycklar. Vi kan utföra besiktning i både ditt hem, sommarstugan eller på din arbetsplats.

Vi går tillsammans igenom detaljerat vilka åtgärder vi kan vidta för att förbättra säkerheten, och om det finns brister rent skyddsmässigt samt kommer med ett förslag som passar just dig. När det kommer till säkerheten i din bostad eller på ditt kontor lämnar vi ingenting åt slumpen. Efter en utförd besiktning så lämnar vi ett kostnadsförslag som är baserat på den utförda besiktningen där vi räknar in vilka och hur många brister vi funnit. Vi går sedan igenom förslaget tillsammans med dig som kund för att hitta den perfekta lösningen för dig, alltid med säkerheten som prio och i fokus.

Varmt välkommen till Låssmed Solna – En professionell låssmed att lita på.